Tarieven

Behandelingen zijn inclusief nagels knippen

Ontwollen korthaar € 40,-
Ontwollen (half)langhaar € 45,-
Scheren € 45,-
* Toeslag vervilte vacht € 10,-
Buik scheren zonder trimbehandeling € 25,-
Wassen en drogen korthaar € 30,-
Wassen en drogen (half)langhaar € 40,-
Wassen en drogen na trimbehandeling € 20,-
Nagels knippen zonder trimbehandeling € 5,-
Kittens t/m 6 maanden gratis
** Toeslag vlooien/vlooienpoepjes € 15,-

* Een vervilte vacht scheren brengt extra kosten met zich mee i.v.m de langere werktijd en extra slijtage van de scheerkoppen.

** Als blijkt dat de kat vlooien of vloeienpoepjes heeft, reken ik € 15,- extra bovenop de behandeling i.v.m. de intensieve schoonmaakkosten, dit is exclusief een antivlo behandeling voor de kat, hier dient u zelf zorg voor te dragen. Op verzoek kan de kat gewassen worden met een antivlo shampoo tegen een meerprijs van € 20,-.
Controleer uw kat een aantal dagen voor de afspraak en behandel, indien nodig, uw kat (en vooral zijn/haar leefomgeving) tijdig.
Informatie over vlooienbestrijding

Bij constatering van schimmel/ringworm ben ik genoodzaakt de behandeling te staken vanwege het zeer hoge besmettingsgevaar. De behandeling wordt echter wel in rekening gebracht in verband met intensieve schoonmaakkosten en ontsmetting (en tijdelijke sluiting) van de gehele salon. Ik verwijs u dan door naar uw dierenarts zodat een passende behandeling kan worden ingezet.

Alle behandelingen vinden plaats in de trimsalon. In uitzonderlijke gevallen kan ik ook aan huis trimmen (in overleg) en bied ik tevens een haal-/brengservice.

Kosten haal-/brengservice en reiskosten aan huis trimmen:

Binnen straal van 5 km: € 5,-
Binnen straal van 10 km: € 10,-
> 10 km (met een maximum reistijd van ong 30 min. enkele rit) reken ik per extra km € 0,25.  © Catified, 2017-2018. All rights reserved.