Contact


Trimsalon Catified

Nathalie van der Zee


Zuiddijk 57, Oude-Tonge

KvK nummer: 69863652

Openingstijden: enkel op afspraak. In het weekend is de trimsalon gesloten.

I.v.m. mijn werkzaamheden ben ik vaak moeilijk telefonisch bereikbaar. Laat gerust een berichtje achter, of liever nog, sms/Whatsapp/mail en ik neem z.s.m. contact op.

U kunt uw afspraak ook online inboeken via de button hierboven. Kunt u geen geschikte tijd vinden? Neem dan gerust contact op via tel/mail/app.

Afmelden/annuleren van een afspraak, gelieve minimaal 24 uur van te voren, anders ben ik genoodzaakt deze alsnog in rekening te brengen.


U kunt zowel pinnen als contant betalen of ik kan u een betaalverzoek sturen.

Let op! Werkzaamheden!

De Molenweg is momenteel afgesloten voor verkeer.

Komende vanaf N215 kun je het beste op de rotonde rechtdoor rijden over de Stationsweg, aan het eind (net voordat je Oude-Tonge uit rijdt) rechts afslaan naar de Oudelandsedijk - Oostdijk, vervolgens rechts naar de Kaai en weg vervolgen, rechts naar de Verbindingsdijk en nogmaals rechts voor de Zuiddijk. 

Binnendoor komend vanuit Nieuwe-Tonge over de Oudelandsedijk, rechts afslaan naar de Helledijk, aan het eind links voor de Zuiddijk. 

Vanuit Tholen of Schouwen-Duiveland: 
Vanaf de rotonde aan het eind van de Philipsdam N257 afslag Oude-Tonge en vervolgens rechtsaf en direct links afslaan naar de Zuiderlandsezeedijk, na de bocht naar rechts rechtdoor, de weg loopt uiteindelijk over in de Zuiddijk.© Catified, 2017-2022. All rights reserved.