Wie ben ik

Mijn naam is Nathalie en ik ben gediplomeerd katten- en konijnen trimmer en gediplomeerd Feline theoretisch adviseur. Hierdoor kan ik net dat beetje extra bieden qua kennis van kattengedrag, hetgeen ik goed kan toepassen bij de trimbehandeling van uw kat.

Van kind af aan was ik al idolaat van katten en ben ik opgegroeid met een Perzische kat. Zo begon mijn passie voor katten vooral met langharige exemplaren.

Voordat mijn oudste dochter geboren werd heb ik nog een tweetal jaar in een dierenasiel gewerkt als kattenverzorger, waar ik ook nog wel eens verschillendel Perzen ontdaan heb van hun vilt door het met veel geduld stuk voor stuk weg te knippen. Dit vond ik altijd heerlijk om te doen, je zag de kat daarna zo opknappen! Het begrip kattentrimmen was toen helemaal nog niet zo bekend, katten werden onder narcose geschoren door de dierenarts bij ernstige klitten.

In 2007 ben ik mijn (hobby)cattery (Rextopia's) gestart en heb ik mij er op toegelegd om mijn steentje bij te dragen aan het in stand houden van de Devon Rex. U zult dus bij ons voor het raam mogelijk zo'n grappig kobold-achtige katje of van tijd tot tijd kitten voorbij zien komen. 


Werken met katten is altijd een grote wens geweest. In januari 2017 ben ik gestart aan de Katten Academie met de opleiding voor Kattengedragstherapeut (FGT) en heb ik het diploma Feline Theoretisch Adviseur behaald. 

In juli 2017 kwam de mogelijkheid om naast de FGT, de opleiding Kattentrimmen te gaan volgen, waarvoor ik in november 2017 mijn diploma heb behaald. 

In Dirksland ben ik mijn trimsalon gestart in de pipowagen in onze achtertuin en sinds januari 2021 zijn we verhuisd naar Oude-Tonge, waar ik een mooie salon op kon bouwen die van alle gemakken is voorzien. 

Naast onze katten hebben wij ook 2 honden (Whippets) en een drietal konijnen die buiten op het veld leven samen met 14 kippen, een flinke beestenboel!

Vanwege de vraag naar konijnentrimmers, en omdat ik mijn kennis graag wilde verbreden, ben ik uiteindelijk gestart met de opleiding en op 5 juni 2020 heb ik mijn diploma Professioneel Konijnentrimmer behaald. 


In het trimmen heb ik echt mijn passie gevonden en ik ben dan ook super enthousiast en gemotiveerd om eigenaren te kunnen helpen bij de vachtverzorging van hun kat en konijn!

Ik blijf geregeld cursussen en workshops volgen om mijn kennis uit te breiden en up-to-date te houden. © Catified, 2017-2024. All rights reserved.