Wie ben ik

Van kind af aan was ik al idolaat van katten en ben ik opgegroeid met een Perzische kat. Zo begon mijn passie voor katten vooral met langharige exemplaren.

Voordat de kinderen geboren werden heb ik nog een tweetal jaar in een dierenasiel gewerkt als kattenverzorger, waar ik ook nog wel eens een aantal katten ontdaan heb van hun vilt door het met veel geduld stuk voor stuk weg te knippen. Dit vond ik altijd heerlijk om te doen, je zag de kat daarna zo opknappen! Het begrip kattentrimmen was toen helemaal nog niet bekend, katten werden onder narcose geschoren door de dierenarts bij ernstige klitten.

Toen wij ruim 10 jaar geleden op zoek gingen naar een kattenras die geschikt zou zijn voor onze allergische dochter, kwamen we uit bij de Devon Rex. Ik was op slag verliefd! Inmiddels heb ik sinds 2007 mijn eigen (hobby) cattery (Rextopia's) en heb ik mij er op toegelegd om mijn steentje bij te dragen aan het in stand houden van dit prachtige ras. U zult dus bij ons voor het raam mogelijk zo'n grappig kobold-achtige katje of van tijd tot tijd kitten voorbij zien komen. 


Werken met katten is altijd een grote wens geweest. In januari 2017 ben ik gestart aan de Katten Academie met de opleiding voor Kattengedragstherapeut (FGT) en heb ik inmiddels het certificaat Feline Gedrags Adviseur behaald. 

In juli 2017 kwam de mogelijkheid om naast de FGT, de opleiding Kattentrimmen te gaan volgen, waarvoor ik in november 2017 mijn diploma heb behaald. 

Op 5 juni 2020 heb ik mijn diploma Professioneel Konijnentrimmer behaald. 


In het trimmen heb ik echt mijn passie gevonden en ik ben dan ook super enthousiast en gemotiveerd om eigenaren te kunnen helpen bij de vachtverzorging van hun kat en konijn!

Naast de trimsalon werk ik op dinsdag en zondag ook als trimmer/winkelmedewerker bij Pets Place XL Parkboulevard in Rotterdam en maandelijks op vrijdag bij Pets Place Boerenbond Oosterhout . 

Ook zal ik geregeld curussen en workshops blijven volgen om mijn kennis uit te breiden en up-to-date te houden. 


Nathalie

© Catified, 2017-2019. All rights reserved.